sobota, 20. februar 2010

Naj že enkrat posije sonček...



ja sita sem že tele sivine, pa mokrote... naj pride že enkrat mal toplote v naše kraje.. dovolj je bilo tele zime...

Sem si vzela malo časa danes, da sem spravila vse moje dišečke - obešanke vlite iz mase in eteričnih olj lepo v škatlice, sem jih dobila šele te dni, saj je "mojster" pozabil na mojo pošiljko.. ko je zagledal paket, mi je napisal v mail: Joj, se opravičujem, pravkar sem zagledal vaš paket, kaže, da ga nismo oddali. Zdaj grem z njim na pošto.

In tako sem si danes vzela čas, da sem lepo sončnice pobarvala, posušila in jih položila na sisalovo travco, ki me ni čisto prepričala, da jo bom v bodoče še uporabljala.. čisto navadna umetna travca v zeleni barvi bi bila sigurno boljša, ker potrebujem malo, da sončnico privzdigne v škatlici, ker je le ta visoka 5 cm.. in ker sem gorenjka še vedno po srcu, si nisem upala privoščiti malo manjše, ker potlej ne gre vse v te škatlice.. zdaj imam več možnosti.. pa kompliciram pri travici... jah nekaj se mora najti..

no toliko se pa nisem razpisala že dolgo, mi je včeraj Suzy1 stopila na žulj.. a ne vem koliko časa me bo tole držalo..

bodite fajn, hvala da kukate na mojo stran...

6 komentarjev:

  1. če tole ne bo pomagalo, da prikličeš sonček... oja, bo:) zagotovo. in potem ne bodo dišale samo tvoje dišančice, pač pa tudi pomlad:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala za obisk "pri meni"! Tudi jaz že komaj čakam pomlad in pogled na tele lepe sončnice je prav optimističen! In čestitam za vnučko. Ajda je tako lepo ime in zgleda prava sončica!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tole mora pomagati, ker so lepe, pa še dišeče:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Bomo pa malo teptali po žulju, če bo treba :)

    Saj imaš kaj pokazat :) Pa tudi vredno pogledat.

    OdgovoriIzbriši
  5. Luštne sončnice!
    Tudi jaz že tako hrepenim po lepšem vremenu....

    OdgovoriIzbriši
  6. ja hvala punce.. je pomagalo, danes se sramežljivo kaže izza oblakov, za tele lepe sončnice se pa moram prav Marički zahvaliti, mi je posodila modelček.. :) hvala da te imam... vsem pa hvala za tople besede.. veste tud če ne pustim sledi pri vas, vedite da vas vse po vrsti občudujem ...

    OdgovoriIzbriši