ponedeljek, 22. februar 2010

Imam novega črnuhca...

ja ne boste verjeli, tud sama se sprašujem, zakaj, le zakaj sem morala nabaviti tole igračko... tegale črnuhca..ki bo papcal moje eurčke kar naprej in naprej.. saj ni imel s seboj prav ničesar, če mu ne bi dodala tehle obročkov... pa to še ni nič, par dni sem ga samo gledala prav žalostno, a da bi mu jaz zadala udarec in mu zrezala tako lepi novi platki, a je to kam podobno.. jah nič, potlej pa ni bilo kaj, sem morala probati, zakaj za vragca sem ga morala kupiti, ko pa je tko fajn, pa vse na otočku so tolk hvalile svoje zelenčke, pa da brez hroščka jim živeti ni ... za enkrat še ne vem, kaj vse zmore, a bo že prišel čas, ko bom ugotovila, če ne bo nekoristna navlaka končal nekje v omari.. ja bogi, saj se mi že zdaj prav smili.. no bomo videli, kako se bo zadeva odvijala..


8 komentarjev:

  1. Naj ti bo ta žverca v veselje in naj ti velikokrat pomaga pri ustvarjanju!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne sme ostati v omari.Ti ga kar veselo začni uporabljati in boš videla, kmalu ne boš verjela, da si kdaj bila brez njega in se čudila, kako si zmogla brez:):):)
    Čestitke za "žverco" in veliko lepih skupnih trenutkov vama želim:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. naj se ti ne smili... le z veseljem ga zalaufaj in naj ti bo v užitek:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke za novga črnuhca, jaz ga trenutno samo gledam na spletu! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  5. ooooooooo, krasno!!!
    je pa res od tu naprej vse povezano z dodatnimi stroški, ki jih ni ne kraja ne konca, vsaj tako pravijo tiste, ki ga imajo.
    jaz sem brez njega in bom verjetno tudi ostala tako, saj nisem na področju čestitkarstva doma.
    ti pa kar veselo uporabljaj tole "žverco"!!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Oi coração..como vai?

    Muito obrigada pela visita e pelo carinho de sempre.



    Fique com Deus
    Beijos

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala enako! Tudi jaz sem ga dobila za rojstni dan... In zdaj že dva dneva gledam po vsem možnih trgovinah, kaj bi moj črnuh lahko imel...in vsega je takooooo velikooooo...tako luštno...jaz bi enostavno imela vse... ampak bi potem mogla tudi na kakem lotu zadeti... Se moram pomiriti in počasi...počasi začeti... :) :) :)

    OdgovoriIzbriši