nedelja, 19. februar 2012

se vedno kaj dogaja...


pa so pripravljene še pirine blazinice...

Pirina blazina je napolnjena s pirinimi oluščki (semenske lupine), pira vsebuje veliko silicija in kremna in je namenjena za obolela mesta. Segrejemo jo do določene temperature, ki nam ustreza in si jo namestimo na prsi (za bronhitis) ali druge dele telesa, kjer se pojavljajo bolečine. Dobro je imeti dve blazini, ko se ena uporablja, se druga segreva (na radiatorju, navadni pečici ali kateremu drugemu grelnemu telesu). Prepričajte se o zdravilnosti pire !

no mal reklamce ne škodi a ne.. se pa trudim s ponudbo na spletu, neke vrste trgovinico si ustvarjam.. da bo vse lepo na kupu in pregledno, vaša mnenja so dobrodošla, pa tudi kritike..

lep topel pozdravček

spletna trgovinica

sobota, 11. februar 2012

po tečaju

Nova znanja iz tečaja se kažejo tudi v spremembah pri mojih vrečkah s sivke, zakaj sem obsedena ali nora na sivko, me je včeraj vprašala znanka, ni vedela, da imam majhen nasad sivke, zato jo je potrebno nekam spraviti... ker pa to presega moje potrebe, sem vrečkice začela delati tudi za prodajo, tukaj je sprednja stran ala patchwork vrečkice..
no takole zgledajo novi poizkusi... obveščam pa vas, da se bliža obletnica bloga, pa številka obiskovalcev se bliža 100... tko da bo treba narediti kako presenečenje do meseca aprila.. pridnim obiskovalcem, komentatorjem objav in mogoče celo 100 pridruženemu sem namenila majhno pozornost, ki trenutno ostaja še skrivnost..

ponedeljek, 6. februar 2012

delavnica

v Radovljici je bila spet delavnica patchworka...


tukaj je nekaj utrinkov, izdelki so bili čudoviti, bila sem zadovoljna, da sem se lahko udeležila tečaja, ker mi zdravje še vedno nekaj nagaja.. na srečo ni bilo tako mraz, kot se je predvidevalo... bile pa smo dodatno zagrete od dela, razumljivo, imele smo se pa fajn, edino klepetanje je odpadlo, sploh ni bilo časa..

sreda, 1. februar 2012

mucek

tule pa je moj mačkon.. ne vem, kaj mu bo še sledilo, mogoče celo uspe prijemalko narediti iz njega.. če ga ne bo preveč peklo..