ponedeljek, 22. februar 2010

Imam novega črnuhca...

ja ne boste verjeli, tud sama se sprašujem, zakaj, le zakaj sem morala nabaviti tole igračko... tegale črnuhca..ki bo papcal moje eurčke kar naprej in naprej.. saj ni imel s seboj prav ničesar, če mu ne bi dodala tehle obročkov... pa to še ni nič, par dni sem ga samo gledala prav žalostno, a da bi mu jaz zadala udarec in mu zrezala tako lepi novi platki, a je to kam podobno.. jah nič, potlej pa ni bilo kaj, sem morala probati, zakaj za vragca sem ga morala kupiti, ko pa je tko fajn, pa vse na otočku so tolk hvalile svoje zelenčke, pa da brez hroščka jim živeti ni ... za enkrat še ne vem, kaj vse zmore, a bo že prišel čas, ko bom ugotovila, če ne bo nekoristna navlaka končal nekje v omari.. ja bogi, saj se mi že zdaj prav smili.. no bomo videli, kako se bo zadeva odvijala..


sobota, 20. februar 2010

Naj že enkrat posije sonček...



ja sita sem že tele sivine, pa mokrote... naj pride že enkrat mal toplote v naše kraje.. dovolj je bilo tele zime...

Sem si vzela malo časa danes, da sem spravila vse moje dišečke - obešanke vlite iz mase in eteričnih olj lepo v škatlice, sem jih dobila šele te dni, saj je "mojster" pozabil na mojo pošiljko.. ko je zagledal paket, mi je napisal v mail: Joj, se opravičujem, pravkar sem zagledal vaš paket, kaže, da ga nismo oddali. Zdaj grem z njim na pošto.

In tako sem si danes vzela čas, da sem lepo sončnice pobarvala, posušila in jih položila na sisalovo travco, ki me ni čisto prepričala, da jo bom v bodoče še uporabljala.. čisto navadna umetna travca v zeleni barvi bi bila sigurno boljša, ker potrebujem malo, da sončnico privzdigne v škatlici, ker je le ta visoka 5 cm.. in ker sem gorenjka še vedno po srcu, si nisem upala privoščiti malo manjše, ker potlej ne gre vse v te škatlice.. zdaj imam več možnosti.. pa kompliciram pri travici... jah nekaj se mora najti..

no toliko se pa nisem razpisala že dolgo, mi je včeraj Suzy1 stopila na žulj.. a ne vem koliko časa me bo tole držalo..

bodite fajn, hvala da kukate na mojo stran...

petek, 12. februar 2010

10. februar v naše življenje je prišla Ajda...



ta dan je bil srečen dan, zjutraj 4:53 se je rodila moja druga vnučica Ajda... imela sem občutek, da bo fantek... a sedaj so na razpolago zgleda samo punce... komaj čakam da jo grem pogledat, žal sem 100 km daleč in še tako vreme nas spremlja te dni, a bom dočakala....

naredila sem tudi dve čestitki, tko čisto na uho vam povem, da sem imela čestitko za fantka... zdaj pa sem morala na vrat na nos narediti nekaj rozastega...

so še vedno moji skromni začetki, zato bodite s kritiko prizanesljivi, lep topel objemček vsakomur, ki zaide na mojo stran... kasneje ko dobim kako lepo slikco od moje vnučice pa pripopam še slikco (obljuba izpolnjena...)